Smårätter med inspiration från det libanesiska köket och medelhavet, serveras främst som förrätter.
Persilje- och tomatsallad med bulgur, lök, citron och olivolja (gluten)
Sallad med blandade grönsaker, olivolja, vinäger, serveras med friterat bröd
Kikärtsröra med vitlök och sesampasta (laktos)
Grillad aubergineröra med yoghurt, sesampasta och vitlök (laktos)
Chili- och paprikaröra med valnötter och granatäppelsirap (nötter)
Libanesisk yoghurt med vitlök, mynta och olivolja
Vitlökscrème med citron och peppar
Marinerade oliver med timjan och olivolja
Olivsallad med paprika, citron, olivolja
Sallad med bondbönor, grönsaker, vitlök, citron, olivolja
Marinerad kronärtskocka med rödlök, balsamvinäger, kapris, oliver
Marinerade champinjoner med persilja, vitlök, citron, olivolja
Vegetariska vindolmar med olivolja, citron
Marinerade rödbetor med vitlök, olivolja, persilja
Grekisk yoghurt med vitlök, gurka
Med olivolja och pepparmix
Kebbeh friterad bulgurboll fylld med nötfärs
Filodegsrullar fyllda med vitost, persilja
Friterade kikärtsbiffar med kryddor
Vegetarisk pirog med spenat, lök, olivolja
(laktos)
Frästa i vitlök och olivolja
Smakrik turkisk vitlökskorv med grönsaker
Grillade kycklingvingar med vitlök